| [Real-Arena] Ajuta comunitatea in dezvoltare. | |
|
Autor | Mesaj |
---|
H4cK3R*uL Mesaje : 12494 | Subiect: [Real-Arena] Ajuta comunitatea in dezvoltare. Mier 07 Noi 2012, 16:51 | |
| Daca vrei sa ajuti comunitatea Real-Arena România o poti face distribuind mesajele de mai jos.Distribuie pe retelele de socializare (Facebook, Yahoo Messenger, etc) - Cod:
-
Real-Arena România Esti plictisit si cauti distractie ? Real-Arena România este locul unde vei scapa de plictiseala. Fa-ti un cont si haide sa ne distram ~> www.Real-Arena.com/register
Recrutam staff activ si cu experienta. Gazduim servere de orice mod si orice tip / clanuri de CS.
Pe forumul nostru veti gasi diverse resurse , tutoriale , informatii din orice domeniu, metode de amuzament, etc. Pentru mai multe informatii vizitatii forumul nostru www.Real-Arena.com
Daca imi esti prieten da mass-ul acesta mai departe . Multumesc ! - Cod:
-
(*) Real-Arena România Se ridica o.O :-bd !!! **== [ www.Real-Arena.com ] (*) (*) Recrutam staff activ cu experienta (*) Afiliem servere de orice mod si orice tip (*) Gazduim clanuri de CS (*) Fa-ti si tu un cont si haide sa ne distram www.Real-Arena.com/register (*) **== (*) Da mass-ul mai departe daca imi esti prieten ! Multumesc ! **== - Cod:
-
Salut ! Cauti o comunitate serioasa, ordonata si de lunga durata ? Real-Arena România este solutia perfecta ! Click ~> www.Real-Arena.com
Atentie! Suntem in cautare de moderatori si designeri De asemenea noi afiliem servere de Counter-Strike, San Andreas Multiplayer sau Minecraft
Intra si tu pe cea mai tare comunitate de jocuri [ www.Real-Arena.com ] De peste 1 an iti suntem alaturi cu bune si cu rele. Fii si tu alaturi de noi in continuare !
Da mass-ul acesta mai departe daca vrei sa imi dovedesti ca imi esti prieten. Distribuie pe alte comunitati (Numai pe cele care au sectiuni amenajeata special pentru reclame) - Cod:
-
Titlu: Real-Arena România Link: www.real-arena.com Limbă: Română Fondator: H4cK3R*uL Categorie: Jocuri & RPG Data înfiinţării: Miercuri 7 Noiembrie 2012 Descriere: Real-Arena România este o comunitate mică destinată tuturor jucătorilor pasionați de jocurile multiplayer online.
- Cod:
-
Nume Server: [b]Real-Arena RPG.[/b] DNS: Ip: [b]37.120.240.33:7777[/b] Numar Sloturi: [b]50[/b] Mod: [b]RPG.[/b] Tara: [b]Romania.[/b] Site server: [b] www.real-arena.com/f186- [/b] Numele Detinatorulu: [b]Gabi.[/b]
|
|
| |
Scooby ~ Doo Mesaje : 3213 | Subiect: Re: [Real-Arena] Ajuta comunitatea in dezvoltare. Sam 10 Noi 2012, 01:16 | |
| Mass trimis la toata lista.
|
|
| |
Best Brothers Mesaje : 185 | Subiect: Re: [Real-Arena] Ajuta comunitatea in dezvoltare. Joi 27 Dec 2012, 22:48 | |
| |
|
| |
Lacrima Amara :( Mesaje : 128 | Subiect: Re: [Real-Arena] Ajuta comunitatea in dezvoltare. Vin 08 Feb 2013, 15:43 | |
| |
|
| |
H4cK3R*uL Mesaje : 12494 | Subiect: Re: [Real-Arena] Ajuta comunitatea in dezvoltare. Sam 06 Iul 2013, 18:34 | |
| Up! Conducerea Real-Arena Romania va roaga sa trimiteti mesajul de mai sus pe orice fel de retea, in principal pe retelele de socializare (Yahoo Messenger, Facebook, Skype, etc...) Multumesc!
|
|
| |
[RLA] # Sandu Mesaje : 2971 | Subiect: Re: [Real-Arena] Ajuta comunitatea in dezvoltare. Sam 06 Iul 2013, 20:38 | |
| mass trimis
|
|
| |
H4cK3R*uL Mesaje : 12494 | Subiect: Re: [Real-Arena] Ajuta comunitatea in dezvoltare. Sam 06 Iul 2013, 20:43 | |
| |
|
| |
Scooby ~ Doo Mesaje : 3213 | Subiect: Re: [Real-Arena] Ajuta comunitatea in dezvoltare. Dum 07 Iul 2013, 21:30 | |
| Am trimis un mass acum 5 minute, sper sa se inregistreze careva.
|
|
| |
H4cK3R*uL Mesaje : 12494 | Subiect: Re: [Real-Arena] Ajuta comunitatea in dezvoltare. Mar 09 Iul 2013, 00:35 | |
| UP! Luati cu asalt retelele de socializare si distribuiti mesajele de mai sus.
|
|
| |
[RLA] # Robeeh Mesaje : 366 | Subiect: Re: [Real-Arena] Ajuta comunitatea in dezvoltare. Vin 26 Iul 2013, 22:36 | |
| Mass trimis la toata lista skype.
|
|
| |
[RLA] # Sandu Mesaje : 2971 | Subiect: Re: [Real-Arena] Ajuta comunitatea in dezvoltare. Sam 27 Iul 2013, 17:12 | |
| |
|
| |
H4cK3R*uL Mesaje : 12494 | Subiect: Re: [Real-Arena] Ajuta comunitatea in dezvoltare. Mar 30 Iul 2013, 21:33 | |
| Bun, bun, trimiteti mass-uri zilnic.
|
|
| |
H4cK3R*uL Mesaje : 12494 | Subiect: Re: [Real-Arena] Ajuta comunitatea in dezvoltare. Mar 13 Aug 2013, 22:40 | |
| UP! Ajutati-ne cu un mass!
|
|
| |
Scooby ~ Doo Mesaje : 3213 | Subiect: Re: [Real-Arena] Ajuta comunitatea in dezvoltare. Vin 16 Aug 2013, 22:52 | |
| Mass trimis pe MESS si FaceBook
|
|
| |
[RLA] # Sandu Mesaje : 2971 | Subiect: Re: [Real-Arena] Ajuta comunitatea in dezvoltare. Sam 17 Aug 2013, 13:51 | |
| |
|
| |
Scooby ~ Doo Mesaje : 3213 | Subiect: Re: [Real-Arena] Ajuta comunitatea in dezvoltare. Vin 23 Aug 2013, 00:14 | |
| Am trimis mass peste tot...
|
|
| |
Stick MRC Mesaje : 122 | Subiect: Re: [Real-Arena] Ajuta comunitatea in dezvoltare. Vin 23 Aug 2013, 09:34 | |
| Din păcate eu numai folosesc Y!M de mai bine de un an, dar o să scriu pe Facebook și Twitter despre Real-Arena.
|
|
| |
H4cK3R*uL Mesaje : 12494 | Subiect: Re: [Real-Arena] Ajuta comunitatea in dezvoltare. Mier 29 Ian 2014, 18:17 | |
| UP
Vreau ca tot staff-ul sa trimita aceste mesaje pe retelele de socializare de cel putin 5 ori pe zi.
|
|
| |
Tester Mesaje : 76 | Subiect: Re: [Real-Arena] Ajuta comunitatea in dezvoltare. Lun 10 Feb 2014, 13:48 | |
| |
|
| |
DoucheBag Mesaje : 62 | Subiect: Re: [Real-Arena] Ajuta comunitatea in dezvoltare. Joi 10 Apr 2014, 19:05 | |
| Am trimis mass-uri și am făcut reclama pe alte comunități.
|
|
| |
H4cK3R*uL Mesaje : 12494 | Subiect: Re: [Real-Arena] Ajuta comunitatea in dezvoltare. Mier 23 Apr 2014, 12:56 | |
| Multumim tuturor celor care distribuie aceste mesaje.
|
|
| |
Scooby ~ Doo Mesaje : 3213 | Subiect: Re: [Real-Arena] Ajuta comunitatea in dezvoltare. Vin 14 Noi 2014, 19:45 | |
| Am mai trimis si eu cateva mesaje.
|
|
| |
Continut sponsorizat | Subiect: Re: [Real-Arena] Ajuta comunitatea in dezvoltare.
| |
| |
|
| |
| [Real-Arena] Ajuta comunitatea in dezvoltare. | |
|