| [Real-Arena] Statusuri, citate, texte preferate. | |
|
Autor | Mesaj |
---|
H4cK3R*uL Mesaje : 12494 | Subiect: [Real-Arena] Statusuri, citate, texte preferate. Mar 02 Iul 2013, 22:48 | |
| El : Buna! Ea : Buna! El : Vrei sa te mariti cu mine ? Ea : Ai apartament El : Nu... Ea : Ai salariu ? El : Nu... Ea : Ai Bmw ? El : Nu...dar... Ea : Nici un dar! Cum pot eu sa ma marit cu tine cand nu ai nimic din ce imi doresc ?! ... dupa care pleaca .... El pleaca zicand in sinea lui : E nebuna , ce sa fac cu un apartament ?! Am o vila in Bucuresti unde locuiesc , una la munte , una la mare si una in Caraibe. Ce sa fac cu un Bmw ?! Am Ferrari , Porche si Mercedes. Salariu de unde ?! Sunt bancher.
Concluzie : Daca femeile ar lasa si barbatul sa vorbeasca mai mult si ele ar aveam mai mult de castigat.
|
|
| |
H4cK3R*uL Mesaje : 12494 | Subiect: Re: [Real-Arena] Statusuri, citate, texte preferate. Mar 02 Iul 2013, 22:48 | |
| Ce figură! La bine toţi te apreciază, la rău toţi te dau la o parte!!!
|
|
| |
H4cK3R*uL Mesaje : 12494 | Subiect: Re: [Real-Arena] Statusuri, citate, texte preferate. Sam 06 Iul 2013, 14:02 | |
| Oricine te poate face să zâmbeşti sau să plângi, dar e nevoie de cineva foarte special care îţi împrumută un zâmbet de-al lui când deja ai lacrimi în ochi.
|
|
| |
H4cK3R*uL Mesaje : 12494 | Subiect: Re: [Real-Arena] Statusuri, citate, texte preferate. Sam 06 Iul 2013, 14:03 | |
| Unii te petrec pentru a se convinge ca ai plecat. Altii te petrec pentru a micsora timpul despartirii.
|
|
| |
H4cK3R*uL Mesaje : 12494 | Subiect: Re: [Real-Arena] Statusuri, citate, texte preferate. Sam 06 Iul 2013, 14:03 | |
| Urasc faptul ca prietenii mei se schimba, doar pentru ca si-au facut alti prieteni noi!
|
|
| |
Scooby ~ Doo Mesaje : 3213 | Subiect: Re: [Real-Arena] Statusuri, citate, texte preferate. Mier 24 Iul 2013, 16:30 | |
| Statusuri marca H4cK3R
Viaţa, cea mai mare târfă, f*** tot ce prinde! Este greu să suferi de tine, însă este mai greu să arăţi că suferi de tine. O domine, scis me ipsum diligo animam pueri.
|
|
| |
H4cK3R*uL Mesaje : 12494 | Subiect: Re: [Real-Arena] Statusuri, citate, texte preferate. Mier 07 Aug 2013, 01:53 | |
| Dacă ai nevoie de mine caută-mă unde ai fost tu când am avut eu nevoie de tine.
|
|
| |
H4cK3R*uL Mesaje : 12494 | Subiect: Re: [Real-Arena] Statusuri, citate, texte preferate. Sam 10 Aug 2013, 23:07 | |
| Viata, o gluma la care nu rade nimeni.
|
|
| |
Gaby Mesaje : 842 | Subiect: Re: [Real-Arena] Statusuri, citate, texte preferate. Vin 21 Feb 2014, 19:45 | |
| O sageata nu poate fi lansata decat daca e trasa prima data un pic in spate. Cand viata te trage inapoi prin intermediul dificultatilor, imagineaza-ti ca urmeaza sa te lanseze spre ceva maret!
|
|
| |
Continut sponsorizat | Subiect: Re: [Real-Arena] Statusuri, citate, texte preferate.
| |
| |
|
| |
| [Real-Arena] Statusuri, citate, texte preferate. | |
|