| [Real-Arena] Discuţii ~ Chat ~ Off-Topic | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
[RLA] # Sandu Mesaje : 2971 | Subiect: Re: [Real-Arena] Discuţii ~ Chat ~ Off-Topic Mier 09 Oct 2013, 16:47 | |
| |
|
| |
oRion* Mesaje : 307 | |
| |
[RLA] # Robeeh Mesaje : 366 | Subiect: Re: [Real-Arena] Discuţii ~ Chat ~ Off-Topic Lun 21 Oct 2013, 16:45 | |
| ce fain am inceput a8a... 10 la romana 10 la sport 8 la eng 9 la mate(:>)
|
|
| |
[RLA] # Sandu Mesaje : 2971 | |
| |
H4cK3R*uL Mesaje : 12494 | Subiect: Re: [Real-Arena] Discuţii ~ Chat ~ Off-Topic Lun 21 Oct 2013, 20:15 | |
| E tu Robby, tu baiat destept, da' 4, 5 nu mai sunt note, a ?!
|
|
| |
[RLA] # Robeeh Mesaje : 366 | Subiect: Re: [Real-Arena] Discuţii ~ Chat ~ Off-Topic Mar 22 Oct 2013, 22:31 | |
| a8a ma , examen ... ce stii tu )
|
|
| |
H4cK3R*uL Mesaje : 12494 | Subiect: Re: [Real-Arena] Discuţii ~ Chat ~ Off-Topic Mar 29 Oct 2013, 21:46 | |
| Ehh, Robby, ce vremuri... imi aduc aminte cu drag de serverele kent, betivii si apoi cs... cand jucam CS ori de cate ori aveam ocazia, cand distrugeam tot cu CsL si ArTh, cand bagam spaima in playeri, cand nu ma suportau aproape toti...
For ArTh!
|
|
| |
[RLA] # Robeeh Mesaje : 366 | Subiect: Re: [Real-Arena] Discuţii ~ Chat ~ Off-Topic Mier 30 Oct 2013, 13:34 | |
| Da ba, ce fain era ( Am prins vremuri pe cand kent.arth era cs2.arth si stiu ca atunci juca N00b(colegumiu,il stii) si eu ii tot ziceam ca nu intru pe cs2 , intru pe cs1!(sv lu barbaru) Am prins si betivi, cand erai tu admin, nu te cunosteam si ma miligeam de tine sa bagi starwars(harta) , tu erai afk pe forum, si m-am gandit sa-mi fac si eu cont si erai vip... Dupa 3 luni de cand mi-am facut contu' pe forum pe arth am primit mod, si nu a mai fost scos pana pe 1iunie(ziua copilului) cand nu i-am dat ban la n00b ) , apoi in aceeasi zi mi-a scris "you have been banned", am crezut ca m-ai banat(asa cum m-ai amenintat "iti scot modu si iti dau ban") si te-am injurat de toti dracii[ )))] Stiu ca jucam metin, si odata te vad pe skype "hai pe sv si dai ban la unu ca are cod/ma injura" intru si eu smecher "care?" tu raspundeai si direct ... poc DESTROYED vaiiiii :> pacat ba de arth, am atatea amintiri
|
|
| |
H4cK3R*uL Mesaje : 12494 | Subiect: Discutii off topic Mier 30 Oct 2013, 20:55 | |
| Ooops, de asta "si te-am injurat de toti dracii" nu imi aduc aminte!!! Ca daca stiam nu mai reveneai admin si moderator pe CS, respectiv Arth. Ehh "tu raspundeai si direct ... poc DESTROYED" daca, iar daca, nu aveam acces ) asta pentru ca bunii mei colegi nu mi-au dat acces decat atunci cand nu mai aveau ce face pentru comunitate si server, aveau probleme care ii depaseau asa ca au plecat toti.
|
|
| |
[RLA] # Robeeh Mesaje : 366 | Subiect: Re: [Real-Arena] Discuţii ~ Chat ~ Off-Topic Mier 30 Oct 2013, 20:58 | |
| "nu nu nu .... te-am pacalit gata"
|
|
| |
[RLA] # Robeeh Mesaje : 366 | Subiect: Re: [Real-Arena] Discuţii ~ Chat ~ Off-Topic Mier 30 Oct 2013, 21:01 | |
| mda... am vrut sa zic ca sa dus dq youtube , a fost hackerit 5 minute, aqm merge
http://imagnet.ro/images/P52qT.png
|
|
| |
H4cK3R*uL Mesaje : 12494 | Subiect: Re: [Real-Arena] Discuţii ~ Chat ~ Off-Topic Mier 30 Oct 2013, 21:10 | |
| Am obervat asta cu YT si saptamana trecuta, parca )
|
|
| |
[RLA] # Robeeh Mesaje : 366 | Subiect: Re: [Real-Arena] Discuţii ~ Chat ~ Off-Topic Mier 30 Oct 2013, 22:24 | |
| aoleo , cade youtube-uu )
|
|
| |
H4cK3R*uL Mesaje : 12494 | |
| |
[RLA] # Sandu Mesaje : 2971 | Subiect: Re: [Real-Arena] Discuţii ~ Chat ~ Off-Topic Joi 31 Oct 2013, 19:31 | |
| |
|
| |
[RLA] # Robeeh Mesaje : 366 | Subiect: Re: [Real-Arena] Discuţii ~ Chat ~ Off-Topic Vin 01 Noi 2013, 19:59 | |
| AM PLECAT LA SIBIU WEEKENDU-L ASTA
SEE YA
|
|
| |
[RLA] # Sandu Mesaje : 2971 | Subiect: Re: [Real-Arena] Discuţii ~ Chat ~ Off-Topic Vin 01 Noi 2013, 20:25 | |
| |
|
| |
# YoNuTz™. Mesaje : 91 | Subiect: Re: [Real-Arena] Discuţii ~ Chat ~ Off-Topic Sam 02 Noi 2013, 09:43 | |
| Sal,imi ziceti si mie cum transfer 1 euro dupa abonament sau cartela pe un alt numar care are sau nu are abonament (indiferent) ?
|
|
| |
H4cK3R*uL Mesaje : 12494 | Subiect: Re: [Real-Arena] Discuţii ~ Chat ~ Off-Topic Sam 02 Noi 2013, 09:46 | |
| Pentru efectuarea unui transfer ai nevoie de CNP-ul titularului de cont, adica CNP-ul celui care a facut abonamentul. In rest e la fel ca la cartelele fara abonament, cel putin asa este la Cosmote.
|
|
| |
# YoNuTz™. Mesaje : 91 | Subiect: Re: [Real-Arena] Discuţii ~ Chat ~ Off-Topic Sam 02 Noi 2013, 10:01 | |
| Aha,si daca sunt pe cartela si am 1 euro cum transfer la altul acel 1 euro?
|
|
| |
H4cK3R*uL Mesaje : 12494 | Subiect: Re: [Real-Arena] Discuţii ~ Chat ~ Off-Topic Sam 02 Noi 2013, 10:03 | |
| Pff, daca nu ai abonament nu stiu, nu mai stiu ce numar trebuie sa apelezi.
|
|
| |
oRion* Mesaje : 307 | Subiect: Re: [Real-Arena] Discuţii ~ Chat ~ Off-Topic Dum 03 Noi 2013, 21:19 | |
| Scuzati-mi prezenta,dar am observat ca ceva sa schimbat,au aparut niste membrii noi,si ma gandeam ca hakar a facut un miracol si a imbunatatit comunitatea.
Salutare hakar
P.S: Robby nu se mai intoarce de la sibiu,stiti nu?
|
|
| |
H4cK3R*uL Mesaje : 12494 | Subiect: Re: [Real-Arena] Discuţii ~ Chat ~ Off-Topic Dum 03 Noi 2013, 21:30 | |
| Salut, tovarase...
Ai observat prost, nu s-a imbunatatit nimic si nici nu se va imbunatati pana nu rezolv probleme legate de forum. Un membru nou pe zi consideri tu miracol ?! Inseamna ca eu sunt urmasul lui Ahile.
Deah, deah, deah, nu se mai intoarce, poate s-a dus dupa Octy.
Apropo, de Draku ce se mai aude?!
|
|
| |
oRion* Mesaje : 307 | |
| |
[RLA] # Sandu Mesaje : 2971 | Subiect: Re: [Real-Arena] Discuţii ~ Chat ~ Off-Topic Mar 05 Noi 2013, 16:13 | |
| |
|
| |
Continut sponsorizat | Subiect: Re: [Real-Arena] Discuţii ~ Chat ~ Off-Topic
| |
| |
|
| |
| [Real-Arena] Discuţii ~ Chat ~ Off-Topic | |
|