Salutare,azi va voi arata un tutorial foarte usor utilizand Photoshop.
Pentru inceput creem un document nou,dimensiunile dorite,nu conteaza.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]acum selectam PAINT BUCKET TOOL
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]sau apasam pe tasta G si coloram fundalul in negru.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Acum mergem la TEXT TOOL,trasam o casuta pe fundalul nostru
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine],alegem textul dorim si scriem ce dorim.Eu am scris PHOTOSHOP
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Acum mergem la WINDOW-->ANIMATION
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]si ne apare o casuta in josul imagini noastre
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]dam click pe casuta acea mica unde scrie 0 seconds,si alegem 0.1 seconds.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Acum megem in jos langa butoanele play,pause,stop,este un buton langa cosul de gunoi.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]dam click pe el de 3 ori ,dupa ce am dat apar inca 3 imagini asemanatoare,
mergem la cea din mijloc,dam click pe ea si mergem in dreapta la LAYERS si debifam ochiul acela.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Acum mergem la cea de-a 3a casuta o selectam,si dam click pe cerculetelea acelea de sub ea.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]dupa ce am dat click o sa ne apara o fereastra noua unde scriem ca si in poza
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]dupa aceea mergem la casuta cu numarul 1 o selectam,megem din nou la acele cerculete dam click pe ele
si o sa ne apara imaginea de dinainte dam OK.
Cam asa ar trebui sa aveti si voi
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]pentru a vedea cum arata dati click pe PLAY.
Acum ca sa o salvam mergem la FILE--->SAVE FOR WEB AND DEVICES.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]dupa ce ne-a aparut fereastra noua mergem sub SAVE/CANCEL unde scrie Preset si alegem cum e si in poza
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Alegem numele dorit,salvam cu extensia .gif si dam click pe SAVE.
REZULTAT
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]