Dexter # Hard-Area Mesaje : 7 | Subiect: O intrebare ! Dum 28 Sept 2014, 16:30 | |
| Salutari tuturor, Acum cativa ani cand am intrat pe ForumGratuit si mi-am creat primul forum avut o perioada cand nu am mai avut timp sa ma ocup de forum iar eu l-am cedat unui prieten ca acesta sa se ocupe de el (ik3e) era numele contului. Am avut un conflict cu acesta iar acesta a inceput sa injure pe forumul de support, iar de atunci nu am mai avut "voie| sa detin un cont pe forumul de suport. As vrea sa stiu de ce Louk mi-a spus ca pot sa detin un cont din nou doar daca ip-ul cel nou nu corespunde cu cel vechi asa ca l-am schimbat, dar tot mia fost banat contul, dar mai o intrebare pot sa detin un forum de la ForumGratuit fara ca acesta sa imi fie distrus sau restriction de forumgratuit daca nu am cont pe Forumul de suport ? Astept raspunsurile voastre, o zi buna
|
|
H4cK3R*uL Mesaje : 12494 | Subiect: Re: O intrebare ! Dum 28 Sept 2014, 21:49 | |
| Salut,
Desigur ca poti detine alt forum, iar adminii platformei nu sterg forumurile decat daca incalca grav si abuziv conditiile generale, si nu iti trebuie cont pe forumul de suport pentru e detine un forum.
|
|
Dexter # Hard-Area Mesaje : 7 | |
H4cK3R*uL Mesaje : 12494 | Subiect: Re: O intrebare ! Lun 29 Sept 2014, 19:56 | |
| |
|
Continut sponsorizat | Subiect: Re: O intrebare !
| |
| |
|