• Real-Arena
  • Contact
  • Cash Money
  • Prezintă-te
  • Counter-Strike
  • Metin2
  • Minecraft
  • SA:MP
  • [SHOP] Steam, Gift, Cards, Items
  • Giveaway STEAM
  • AcasaAcasa  IndexIndex  Regulament  Cont Premium  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

    Distribuiţi
     

     Opt lucruri inedite despre filme celebre

    Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
    AutorMesaj
    H4cK3R*uL
    Administrator
    H4cK3R*uL
    # Lord of Hell!#
    Mesaje : 12494
    Opt lucruri inedite despre filme celebre Empty
    MesajSubiect: Opt lucruri inedite despre filme celebre   
    Opt lucruri inedite despre filme celebre I_icon_minitimeMier 07 Ian 2015, 20:21

    First Blood, cât pe ce să nu mai ajungă în cinematografe, Die Hard a fost gândit ca un sequel al unei alte producţii...
    Tim Burton explica în decembrie pentru secţiunea de film a Yahoo din ce motiv studiourile Warner Bros. l-au înlocuit în franciza Batman cu Joel Schumacher. Decizia producătorilor a fost influenţată de partea de marketing, căci McDonalds, ce inclusese în Happy Meal figurine ale personajelor centrale din film a considerat că The Penguin este un personaj mult prea ciudat, care nu va ajuta prea mult vânzările. Astfel, Batman Forever a luat-o într-o direcţie „family-friendly”… Iată alte opt detalii mai puţin cunoscute legate de producţia unor filme celebre.

    Face/Off a fost scris iniţial pentru Arnold Schwarzenegger şi Sylvester Stallone

    Cel de-al treilea film american al regizorului John Woo a captivat în 1997 publicul şi criticii prin scenele grozave de acţiune orchestrate de cineast (schimburi de focuri slow-motion, dar şi... mulţi porumbei). Foarte apreciaţi au fost în această aventură a schimbului de identităţi protagoniştii, aleşi chiar de către Woo, odată ce a fost adus la cârmă şi i-a fost acordat controlul total creativ asupra peliculei. Iniţial, confruntarea fusese stabilită între doi actori de acţiune în vogă ai momentului: Arnold Schwarzenegger şi Sylvester Stallone. Întâlnirea lor de pe marele ecran avea să se petreacă abia în 2012, în The Expendables 2. Urmează Escape Plan, în 2013…

    Martin Riggs ar fi trebuit să moară în Lethal Weapon 2

    Scenaristul Shane Black, cel care a imaginat povestea din primul film Lethal Weapon, a propus un final al celei de-a doua părţi în care Martin Riggs (Mel Gibson) urma să moară în braţele colegului său Murtaugh (Danny Glover), având însă revelaţia că, în ciuda tuturor greutăţilor,viaţa merită trăită. Ar fi fost trist, dar realist, întunecat. Cei de la Warner Bros. aveau însă o franciză în plan şi nu aveau de gând să renunţe, chiar şi din motive artistice plauzibile, la un personaj atât de reuşit. Aşa că au respins ideea, motiv pentru care Black s-a retras total din echipa realizatorilor.

    În The Fifth Element, antagonistul şi eroul filmului nu se întâlnesc deloc

    Probabil că aţi revăzut filmul în mai multe rânduri, dar acest lucru nu v-a venit în minte. De cele mai multe ori, antagonistul şi eroul ajung Faţă în faţă, au măcar o confruntare. Nu şi în cazul lui The Fifth Element, extravaganţa SF a lui Luc Besson, în care Bruce Willis joacă rolul unui şofer de taxi, Korben Dallas, căruia îi revine sarcina de a salva lumea (cu ajutorul „fiinţei supreme”, interpretată de Milla Jovovich. Villain-ul filmului, Emanuel Zorg, cel pus în slujba răului, nu doar că nu îl întâlneşte pe Dallas, dar nu are nici un fel de dialog cu acesta. Pare că cei doi nu au habar unul de existenţa celuilalt.

    Sylvester Stallone a încercat să împiedice lansarea lui First Blood

    Rolul lui Sylvester Stallone din First Blood, cel al lui Rambo, este unul dintre cele mai aclamate din toată cariera sa. Filmul tratează un subiect sensibil, acela al modului în care Statele Unite şi-a tratat, la un moment dat, veteranii de război. Acest film clasic era însă cât pe ce să nu mai ajungă în cinematografe, căci Stallone, căruia i s-a părut grozav de nereuşit după montaj, a încercat să împiedice distribuţia lui şi să îl distrugă. Cum acest lucru nu a fost posibil, a sugerat producătorilor ca multe din scenele în care el apărea să fie tăiate, pentru a lăsa celelalte personaje să spună povestea.

    Die Hard a fost gândit ca un sequel al lui Commando

    După succesul lui Commando, cu Arnold Schwarzenegger în rol central, cei de la Fox l-au angajat pe scenaristul filmului, Steven de Souza, pentru un sequel al blockbusterului anului 1985. Acesta şi-a îndeplinit misiunea şi a pus pe masa producătorilor o poveste inspirată dintr-un roman poliţist al lui Roderick Thorp. Intitulat Nothing Lasts Forever, acesta avea în centru un ofiţer de poliţie pensionat, pe nume Joseph Leland, care ajunge să îi salveze pe angajaţii Klaxon Oil, luaţi prizonieri în clădirea firmei de terorişti. Pe Schwarzenegger, rezultatul slab obţinut la box office cu un sequel anterior, Conan the Destroyer, l-a dezamăgit, astfel că a renunţat la apariţia în Commando 2. Scenariul lui De Souza a fost astfel relansat ca un film de sine stătător. Restul… a intrat în istoria Hollywood-ului.

    La filmările pentru Terminator 2, Linda Hamilton a suferit un accident grav care i-a afectat auzul

    Pentru rolul legendarei Sarah Connor din Terminator 2, Linda Hamilton a trebuit să urmeze un program de antrenament dur, brutal, ce a durat mai bine de trei luni şi a inclus lecţii de judo şi un serios antrenament militar. Oricât s-ar fi antrenat însă, nu ar fi putut preveni accidentul petrecut pe platourile de filmare, în timpul celebrei scene a evadării din spital, în care tânărul John Connor, Sarah şi T-800 încercă să scape de T-1000. Hamilton a declanşat o armă într-un lift, fără să aibă dopuri de protecţie în urechi. Incidentul i-a afectat total auzul la una dintre urechi.

    Lui James Cameron i s-a solicitat un scenariu al lui Alien din care să lipsească Ellen Ripley

    Putem numi mai mulţi factori ce au contribuit la succesul peliculei originale Alien. Printre acestea se numără spectaculoasele creaturi imaginate de H.R. Giger şi talentul regizoral al lui Ridley Scott. Dar ce ar fi fost Alien fără unul dintre personajele sale esenţiale, Ellen Ripley, în rolul căreia s-a mulat perfect actriţa Sigourney Weaver? De neimaginat acum… Însă cei de la 20th Century Fox i-au propus chiar acest lucru lui James Cameron pe când se aflau cu Alien în faza de pre-producţie. Cameron le-a schimbat cu greu optica producătorilor, iar Weaver a susţinut interpretativ viziunea de geniu a cineastului.

    Peter Weller a stat fără pantaloni în multe din scenele pentru RoboCop

    RobCop este un film de referinţă în istoria genului SF, iar personajul său central, un poliţist dedicat transformat în cyborg, una dintre figurile legendare din istoria cinematografiei. Imaginea de dur a personajului s-ar fi evaporat total dacă spectatorii ar fi ştiut că Peter Weller a petrecut o bună parte din filmări doar în lenjeria intimă! Weller nu încăpea în maşina de poliţie cu partea de jos a costumului, astfel încât s-a renunţat la aceasta. Practic, acolo unde RoboCop se află la volan, Weller e costumat doar pe jumătate şi nu poartă pantaloni.


    Ai o comunitate, dar te-ai saturat de probleme? Vino pe Real-Arena.
    Sus In jos
    http://www.real-arena.com
     

    Opt lucruri inedite despre filme celebre

    Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
    Pagina 1 din 1

    Real-Arena România :: Categorie generală :: Cinema :: Noutăţi şi discuţii-