H4cK3R*uL Mesaje : 12494 | Subiect: Poponet - Justinian Radu Joi 08 Ian 2015, 20:56 | |
| Justinian Radu sau Iustin, cum ii spune toata lumea, s-a nascut in Bucuresti, la 11 martie 1973. “Am copilarit la Diham si in Stadionul National”, isi aminteste “Poponet”. Debutul ca actor a avut loc pe scena cinematografului Gloria, la serbarea scolara din clasa a IV-a, cu spectacolul de teatru "Problema problemei", de Malina Cajal. Iustin a jucat pe scena teatrelor L.S. Bulandra si Nottara. “In vara anului 2009, la o saptamana dupa casatoria cu Ana Maria, m-am revazut pe litoral, intamplator, cu fosta colega de facultate, regizoarea serialului Trasnitii, Melia Cerchez, care mi-a propus sa joc un rol episodic, in toamna aceluiasi an. In 2010, mi-a fost oferit rolul secundar permanent, Comandantul Poponet. Restul… e istorie!”. Data nasterii: 11 martie 1973 Studii: Arta Actorului, Universitatea Hyperion Hobby-uri: Iustin colectioneaza palarii si sepci (“Normal, sunt chel!”), joaca badminton ori de cate ori are ocazia, gateste si este un fan infocat al muzicii latino.
|
|